TAPAS

  • Krustad med skagenröra
  • Kyckling, Prosciutto & Gammel Knas-rullad (ost), Cremolata
  • Stekt Shiitake-svamp från Ekoa, fylld med Duxelles
  • Blåmögelost, syltade valnötter, fikonolja, fröknäcke
  • Bresaola och färskost ”Tortellini”
  • Sotad lax, picklad senapsfrö & fänkål på grovt bröd
  • Blomkålspannacotta med räk-ceviche
  • Potatisterrin med tångkaviar, lökkrisp och crème fraiche


450:- per person

Bröd ingår.

VEGETARISK BUFFÉ

  • Grillad grön sparris från Österlen, tomatsalsa
  • Nypotatissallad, rädisor, kapris, rödlök, Rhode Island-dressing
  • Marinerade betor, rostade pumpafrö, spetskål, Endivien-sallad, apelsindressing
  • Rostad Shiitake-svamp, Beluga-linser, paprika, steklök, microgrönt, sesam- och honungsdressing
  • Ugnsbakad blomkål, solrosfrö, ost, olivolja, ramslök, kapris, flädervinägrett
  • Rostade morötter, chili, ingefära, citron, dragon, sesamfrö
  • Blomkålspannacotta med äppelchutney


395:- per person

Bröd ingår.

ASIATISK BUFFÉ

  • Ingefärsgravad lax på limegurka samt citronemulsion
  • Asiatisk biffsallad, svamp, lök, paprika, spetskål, chili och sojadressing
  • Chili- och saffransräkor med koriander på pak choy, chilimarmelad
  • Teriyaki-marinerade kycklingspett och stekt ris
  • Nudelsallad med jordnötter, grönsaker och stekt ägg
  • Stekt sötpotatis, kål, broccoli, sojabönor, ingefära och sesam, citrusvinägrett


395:- per person

Bröd ingår.

NORDISK BUFFÉ

  • Silltårta, kavring, ägg, rom, smetana
  • Pepparrökt lax med potatissallad, rädisor & kantareller
  • Akvavitgravad lax, dillstuvade potatis & skånsk hovmästarsås
  • Norrländsk vedrökt fläskkarré, äpple- och sellerisallad och picklade valnötter
  • Grillad sparrissallad från Österlen, tomatsalsa med ramslök, rostade pumpafrö
  • Gotlandslinser, blomkål, torkade tranbär, sesamfrö och extra lagrad ost
  • Friterad kroppkaka, Västerbottenostkräm, spetskålsallad
  • Ägg med Skagenröra och rom


495:- per person

Bröd ingår.

STUDENTBUFFÉ

  • Cajunbakat fläskfilé, persilja, äpple, selleri & kaprissallad
  • Panerad kycklinglårfilé med pumpafrö, nypotatissallad, citrondressing
  • Rostad blomkål och broccoli, kimchi, sesamfrö, soja- och honungsdressing
  • Capresesallad, mini-mozzarella, blandade tomater, basilika, rostade pinjenötter, olivolja
  • Ceviche på torsk & lax, koriander, ingefära, chili, citrusdressing
  • Grekisk sallad med oliver och fetaost
  • Surdegsbröd med olivtapenade och hummus


395:- per person

Bröd ingår.

POKEBOWL

Alla rätter serveras med ris salladskål, vårlök, gurka, sojabönor i Take-Away Skålar

Goma Tuna
Tonfisk i ponzu med sesamdressing och friterade glasnudlar

Spicy tuna
Tonfisk i soja med srirachamajo, sesamfrö och torkad lök

Sesame salmon
Lax i ponzu med sesamdressing och friterade glasnudlar

Bang bang chicken
Kyckling med bang bangsås, picklade grönsaker, sesam och ketjap manis

Veg nori lox
Marinerade morötter/loxmed tångkaviar, ketjap manis, wakame, sesam

135:- per bowl

DESSERT

Gateau Marcel med vispad crème fraiche 115:-

Bakelse med mörk choklad, havtorn och äpplekräm 125:-

Crème bruleé med madeleine 95:-

Tonkabönspannacotta med inkokta rabarber 95:-

Chokladpraliner 38:-/st

Choklad- och hallonmoussetårta med chokladglace 660:- (12 personer)

ÖVRIG INFORMATION

PERSONALKOSTNAD
500:- per timme och per personal. Minst 4 timmar debiterat per personal.

LEVERANS & HÄMTNINGSKOSTNAD
500:- inom Malmö. Övriga orter beroende på avstånd.

Alla priser inkl. moms


Minimum antal för beställning av bufféer är 10 personer.

Givetvis tillgodoser vi allergener och det är bara att rådfråga oss.

Våra menyer/bufféer är inte absoluta utan det går givetvis att mixa från menyerna, ta bort eller lägga till.